banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Benli, Balkan Şampiyonasından Başarı ile döndü..!
banner98



        Sistemli ve düzgün çalışılması durumunda başarının gelmesi için hiçbir etkenin olmayacağını belirten Ayten Benli, gençlerin çalışmaktan ve sporla uğraşmaktan korkmamalarını istedi.

        Ayten Benli Yunanistan’da yapılan yarışma sonrası 3.85’lik derecesini 4.21’e çıkardığını belirtirken, salon yarışlarında ise önümüzdeki süreçte yeni hedeflerinin olduğunu belirtti. Salon yarışlarında ilerleyen süreçte 60 m, 3 adım ve uzun atlamada yeni rekorlar kovalayacağını aktaran Ayten Benli, bu nedenle çalışmalarına aralıksız devam edeceğinin altını çizdi. 50 yaş grubunda uzun atlamada aldığı yeni derece sonrası olumlu tepkilerinde geldiğini belirten Benli, bu tepkilerin ise kendisi adına sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75