banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. YDÜ Fotanın Bileği Bükülmüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bekiroğluları; “Liglerimizi Hızlandırıp Tamamlayacağız”
banner98

Masa Tenisi Federasyonu BAşkanı Mustafa Bekiroğluları, gerekirse transfer dönemini aktif bir biçimde geçireceklerini ancak yapılan transferlerin ligin sonunda devreye gireceğini düşündüklerini söyledi.

Bekiroğluları, mali konularda sıkıntı yaşamaya devam ettiklerini ancak kişisel bağlantılarla konuyu bugüne kadar çözdüklerini ancak devlet katkısının faaliyetlerin devamı açısından önemli olduğunu kaydetti.

Bekiroğluları, 2016 yılında başladıkları ve takibe aldıkları federasyon binası yanındaki Maliye Bakanlığına ait arazi konusunda da Temmuz ayında yeniden spor dairesi ile birlikte girişim başlatacaklarını söyleyerek, bu konuda projelerinin hazır olduğunu ve masa tenisi camiasına güzel bir tesis kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Bekiroğluları, 2016 yılında eğer araziyi almış olsaydık 2018 yılında bu tesisi hizmete sokmuş olacaktık çünkü o dönemde mali kaynak konusunda çalışmalarımız sonuç vermiş ve kaynağı hazırdı. Ancak bugün için yeniden kaynak araştırması yapmamız gerekecek dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75