banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Behlül “Federasyon hiç yokmuşum gibi davranıyor”
banner98





Son yıllarda popülaritesi artan vücut geliştirme sporunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, sporcular arsında ayrımcılık yaptığı iddiaları ile gündeme geldi. İtalya’da geçtiğimiz ay yapılan “Wabba word Cup Over Atl BB”de başarılı olan sporcuların bazıları gerekli desteği görürken, bazılarına ise üvey evlat muamelesi yapıldı.

 

Üçüncülük başarı değilmi?

Şampiyonada şampiyon olan sporcular federasyon önderliğinde devlet yetkililerine ziyaretlere götürülürken, üçüncülük kupası ile İtalya’da kürsüye çıkma başarısı gösteren sporcuların bu ziyaretlere götürülmemesi dikkat çekti.   İtalya’daki şampiyonada ülkemizi başarı ile temsil eden ve üçüncü olan Mustafa Behlül, ülkeye geldikten sonra yaşadığı ilgisizlik karşısında şaşkın olduğunu söyleyerek, “Üçüncülük başarı değilmi?” dedi.

 

“Ayrımcılık yapılıyor”

Şampiyona sonrası yaşadıkları karşında üzgün ve şaşkın olduğunu belirten Behlül, “Üçüncülük kupasını kazandıktan sonra sosyal medya hesabımdan, baştan federasyonumuza ve bana destek olan herkese teşekkürlerimi ilettim. Ancak bu yazıdan sonra sanki hiç yokmuşum, bu başarıyı elde etmemişim tavırları ve dışlanmaları ile karşılaştım” dedi.       

Uluslararası şampiyonalara katılırken, kendi olanaklarını zorlayarak ve çok çalışarak katıldığını söyleyen Mustafa Behlül şöyle devam etti:“Şunu söyleyebilirim, yaşadıklarım karşısında Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, sporcularını ve antrenörlerini kucaklamayı başaramıyor. Anlamadığım bir şekilde ayrımcılık yapıyor. Ben ve antrenörüm İlhan Terzioğlu’nun tek amacı var, bu sporun gelişimine katkı koymak. Bu arada antrenörü İlhan Terzioğlu’na da çok teşekkür ederim. Beni çok iyi hazırladı ve İtalya’da kürsüye çıkmamı sağladı.”

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75