banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayanlarda Finalin adı kondu..!
banner98

 





Voleybolda büyük bayanlarda finale yükselen takımlar belli oldu. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda bu akşam oynanan karşılaşmalarda Yakın Doğu Üniversitesi Erenköy Belediyesi’ni, Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor da Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni aynı sonuçla 3-0 yenerek finale yükseldi.

Yakın Doğu Üniversitesi ile Çamlık Spor arasında oynanacak final karşılaşması 20 Şubat tarihinde Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Öte yandan voleybol erkekler final serisinde ise finalistler 13 Şubat Pazartesi akşamı belli olacak. Büyük erkekler yarı final maçlarında Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor ile Erenköy Belediyesi, Vakıflar ile de Doğu Akdeniz Üniversitesi finale yükselmek için karşılaşacak.

Voleybol’da büyük erkekler ve büyük bayanlar finalleri ise 20 Şubat Pazartesi akşamı oynanacak ve şampiyon takımlar belli olacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75