banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Batmazoğlu Anı Maçı Oynanıyor..!
banner98

Her yıl yurt dışından gelen takımların katılımı ile görkemli bir organizasyonla düzenlenen turnuva bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle özel bir karşılaşma şeklinde yapılacak.

Batmazoğlu Futbol Masterleri takımının daveti ile KKTC Cumhuriyet Meclisi futbol takımı Güner Batmazoğlu anısına karşı karşıya gelecek. Güner Batmazoğlu Anı Karşılaşması 28 Temmuz Salı günü Atatürk Stası’nda gerçekleşecek. KKTC Cumhuriyet Meclisi ile Batmazoğlu Futbol Masterleri arasındaki Güner Batmazoğlu anı futbol maçı saat 18.00’da başlayacak ve karşılaşma sonrası her iki takımada neticeye bakmaksızın anı ödülü verilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75