banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Basının Karşısına Çıktılar..!
banner98




Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısında bugün başlayacak organizasyon ile ilgili katılan ülke temsilcileri de konuşmalar yaptılar.

Atletizm Federasyonu başkanı Hüseyin Eğitmen 13 ülkeden 65 sporcunun yarışacağı organizasyonun bu yıl farklı bir format ile ilk kez yapıldığını kaydetti.

Eğitmen 5 kadınlar 5 erkekler branşlarında yapılacak organizasyonun bugün başlayıp gün içinde tamamlanacağını kaydetti.

Türkiye Atletizm Federasyonu başkanı Fatih Çitinmar’ın da konuk olarak katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada her zaman KKTC’ye destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini kaydetti.

Basın toplantısının ikinci bölümünde ise yarışacak atletlerden Ramil Guliyev, Yiğitcan Hekimoğlu, Buse Savaşkan, Yuliia Levchenko yarış ile ilgili düşüncelerini aktararak soruları yanıtladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75