banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başel anısına yarıştılar..!
banner98

10. Turda Bsw Holding İle Yeşil Barış Haftanın En Başarılı Takımları Oldu

BSW Holding Satranç Takımı onuncu turda aldığı farklı galibiyetle 53,0 puana ulaşarak gelecek hafta oynanacak son tura en şanslı şampiyon adayı olarak girdi. Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı ise farklı galibiyeti ile son haftada da şampiyonluk adayı olduğu iddiasını devam ettirdi.

Baştan beri turnuvanın en başarılı takımlarından olan Kuydul Turan Satranç Takımı bu hafta beraberliğe razı olunca üçüncülüğü kabullendi yorumu yapıldı. Beraberlikle haftayı kapatan Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı Satranç Takımı, Villaggio Templos Restaurant Satranç Takımı, Borucu Süt Ürünleri Satranç Takımı, Özyalçın İnşaat Satranç Takımı, Magic Touch Satranç Takımları konumlarını koruyan takımlar oldu.

Schindler Satranç Takımı, Girne Deniz Plaza Satranç Takımı ve Doğan Türk Birliği Satranç Takımları haftayı kayıpla kapattı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75