banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Esentepeye Özgür Tarife.. (01) KKTC MOK başakşehir tek golle vurdu Tek hedef galibiyet
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başbakan Tatar ile Federasyon Oluşumu Konuşuldu..!
banner98

İskele’de düzenlenen akşam yemeğine Başbakan Ersin Tatar, Milli Eğitim ve Kültür bakanı Nazım Çavuşoğlu, Başbakanlık Müsteşarı Suat Yeldener, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yılmaz, Dış İlişkiler Sorumlusu Sertaç Bozatlı, İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu, UBP İskele İlçe başkanı Osman Kırşan, Güzelyurt Savunma Sanatları Kulübü başkanı Fırat Arkın, Akademi Spor Derneği başkanı Mikail Cankurt, Dr Kani Bilginaylar katıldı.

Konuşmalar

Yemekte konuşan Başbakan Ersin Tatar, sportif olarak yapılan tüm faaliyetlere destek olacaklarını belirterek, gençliğin yanında olduklarını, gençliğe hizmetler yapmak için Spor Dairesi, Gençlik Dairesi yetkileri gerekli uğraşı verirken, kendileri de her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Eldeki imkanlar dahilinde gençlerimize aktarmak için gerekeni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başbakan Tatar, çeşitli spor dallarında başarılı olmak için gece gündüz çalışmak zorunda olduklarına vurgu yaptı. Başbakan Ersin Tatar, Uluslararası temsiliyetlerde de sesimizi duruma adına tüm imkanları zorlayarak destek ve katkı koyacaklarını da söyelerine ekledi.

Federasyon Faaliyetleri

Kempo Ju-Jitsu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi Mehmet İngeç, federasyonun oluşumu hakkında bilgiler aktardı. Mehmet İngeç, yapılan faaliyetler hakkında da bilgiler verirken, katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, Başbakan Ersin Tatar ve katılımcılara teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75