banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başbakan, bu kez Dumlupınar’ı onurlandırdı..!
banner98

 





Gazimağusa’da Palm Beach Otel’de yer alan yemeğe, Başbakan Hüseyin Özgürgün, Başbakanlık Müsteşarı Olgun Amcaoğlu, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu,  Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Dumlupınar Türk Spor Kulübü Başkanı İsmail Güneş Güneşoğlu, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

 

“Gençlerin başarısına dikkat çekmek istedim”

Başbakan Hüseyin Özgürgün, amaçlarının, şampiyonluk yaşayan gençleri motive etmek ve elde ettikleri başarılara dikkat çekmek olduğunu belirterek, “Sporcu ruhuyla yetişenler temiz insanlardır, kötü alışkanlıklardan uzaktır, ülkesine hizmet verecek potansiyele sahiptir, bunlar da kulüplerimizde filizlenmektedir. Bunu görmenin mutluluğu çok büyüktür” dedi.

 

“Moral bozmaya gerek yok”

Sporun faydalarına dikkat çekerek, birçok kulübün gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu, spora çektiğini, camia olarak bir araya getirdiğini, gençlerin aidiyet duygusu ile kulübüne bağlandığını ifade eden Özgürgün, “Uluslararası maç yapmadık diye moral bozmaya gerek yok” dedi.

 

Sertoğlu: “Antreman sahası sorununu başbakan’ın çözeceğine inanıyorum”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu da, Dumlupınar’ın kupa kazanan diğer takımlardan farkının, hem genç takımın hem de A takımın şampiyon olarak bir üst lige çıkması olduğuna işaret ederek, çifte şampiyonluğundan dolayı Dumlupınar’ı kutladı.

Dumlupınar’ın sporcu altyapısının güçlü olduğunu bildiğini ve alt yapıda 340 sporcunun bulunduğunu dile getiren Sertoğlu, bu kadar güçlü alt yapısı olan kulübün antreman yapacak sahasının olmamasının acı olduğunu söyledi. Sertoğlu, antreman sahası sorununun elele verilerek çözülmesi dileğinde bulunarak, Başbakan Özgürgün’ün antreman sahası sorununu çözeceğine inandığını belirtti.

Dumlupınar Türk Spor Kulübü Başkanı İsmail Güneş Güneşoğlu ise, takımın şampiyonluğu onuruna verilen yemekten dolayı Başbakan Özgürgün’e teşekkür etti.




banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75