banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başarıyı dinledi..!
banner98

 





Eskişehir-İnönü’de 13-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Türk Hava Kurumu Yamaç paraşüt hedef liginin dördüncü ve son ayağına katılan KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaç paraşüt hedef milli takımı, Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti. Yapılan yarışmaya 52 sporcu ve 10 takımı katılırken, KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaç paraşüt hedef milli takımı bu yarışmada takım olarak üçünü gelirken, ferdi klasmanda ise Umut Akçıl birincilik elde etti. Cemal Direkçi, Umut Akçıl, Görkem Bulunç, Hakan Ergençoğlu ve Murat Mendeli’nin yer aldığı milli takımın başarısı sonrasında ise Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu hem sporcuları hem de Başkan Zeki Ziya’yı kabul ederek kutladı.

Cahitoğlu: Federasyon potansiyele sahiptir

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya ve sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, “Zeki Ziya ve ekibinin göreve geldiği günden itibaren federasyonu iyi yerlere getirme adına çalıştığını bunu da kendisinin gözlemlediğini, Hava Sporlarının geliştirilmesinin ve ilginin artırılmasının ise çok önemli olduğunu ifade etti”. Sporcuları aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, federasyonun bulunduğu noktadan daha ileriye gideceğine inandığını kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75