banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Barışa Kulaç Atacaklar..!
banner98

Türkiye tarihinde de bir ilk olan Girne ile Taşucu arasında gerçekleştirilecek olan “Barışa Kulaç Atıyoruz” etkinliği, 10 profesyonel yüzücünün katılımıyla gerçekleştirilecek ve Sahil Güvenlik ile TC Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanında, iki hakem ve sağlık ekiplerinin de eşlik edeceği yüzücülerin, 90 kilometrelik zorlu parkuru, 36 saatte tamamlamaları hedefleniyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına katkı sağlamak, amatör ve profesyonel sporculara da öncülük etmek amacıyla düzenlenecek olan “Barışa Kulaç Atıyoruz” etkinliğinin, spor turizmine de katkı yapması hedefleniyor. Yüzülecek olan bu zorlu parkurun, tıpkı Manş Denizi parkuru gibi uluslararası literatürde kabul görmesi de amaçlanıyor.

Bugün saat 17.00’de Girne Turizm Limanı’nda start alacak olan “Barışa Kulaç Atıyoruz” etkinliğine Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Mersin Valiliği, Mersin Yenişehir Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, TC Kıyı Emniyet Müdürlüğü ve TC Yüzme Federasyonu da katkı koydu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Barışa Kulaç Atacaklar..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75