banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BAF başladı, GG bitirdi..! (2-2)
banner98

YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.

HAKEMLER: Ali Özer, Halil E. Canaloğlu, Özal Çağlayan

G.GÜCÜ: Mustafa, Tayfun (Aşkın dk. 72) Mehmet, İdan, Burak (İltaç dk.72) Arif (Mahmut dk. 62) Ali, Boateng, Özcan, Debola, Özgür

BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan, Erdinç, Hürcan (Tahsin dk. 56) İbrahim, Joseph, Ahmet, Hasan (Umut dk. 86) Berk, Azat, M.Göktaş (Ali dk. 89)

GOLLER: Dk. 56 ve 63 Joseph (Baf Ülkü Yurdu) Dk. 88 Boateng, dk. 90+5 Özgür (pen) (G.Gücü)

21. dakikada gelişen G.Gücü atağında Ali pası ile buluşan Debola’nın vuruşunda defansa çarpan top kornere gitti. Kornerden sonuç alınamadı.

26. dakikadaki G.Gücü atağında Boateng’in pasında rakip ceza alanında topla buluşan Debola müsait pozisyonda olmasına rağmen çok kötü bir vuruş yaparak farklı şekilde topu dışarı attı.

38. dakikada G.Gücü takımından Boateng’in ceza alanına girmeden vuruşunda top az farkla üstten dışarı gitti.

56. dakikada Baf Ülkü Yurdu öne geçti. Bu dakikaya kadar hiç etkili olamayan Baf Ülkü Yurdu ceza alnının sol tarafında bir serbest vuruş kazandı. Ahmet’in kale önüne gönderdiği topa kalecinin de geç çıkmasını iyi değerlendiren Joseph kafa ile topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

63. dakikada fark 2’ye çıktı. Baf Ülkü Yurdu bu kez sağ tarafta bir serbest vuruş kazandı. Berk’in ortasında Joseph bir kez daha kafa ile topu ağlara yollayarak takımını 2-0 öne geçirmiş oldu.

78. dakikadaki G.Gücü atağında Debola kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top kaleci Erdoğan’dan döndü. Defansın uzaklaştıramadığı top yine Debola’nın önünde kaldı. Vuruşunda Erdoğan bir kez daha başarılı oldu ve rakibine gol şansı tanımadı.

88. dakikada rakibinin de geriye çekilmesi ile baskısını artıran G.Gücü’nden Boateng Debola ile girdiği verkaçta ceza alanı içinden çok sert vurdu kaleciye de çarpan top ağlara gidince skor da 1-2 oldu.

90+3’ncü dakikada Özgür’ün kullandığı serbest vuruşta İltaç topu kafa ile filelere gönderdi. Ancak pozisyonda ofsayt olduğu gerekçesi ile gol geçerli olmadı.

90+5. dakikada skora denge geldi. Gelişen G.Gücü atağında Debola ceza alanı içinde rakip futbolcu Ali ve kaleci Erdoğan ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Özgür takımına beraberliği getiren golü attı ve maç da 2-2 sona erdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75