banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badminton’da Ödüller Veriliyor..!
banner98

Federasyon, 12 Nisan'da başlayan challenge yarışmasını badminton sporcularının yoğun ilgisinden dolayı 25 Nisan tarihine kadar uzatmış ayrıca katılımın fazlalığı ve Türkiye'den de sporcuların katılımı ile verilecek hediyelerin sayısını artırmıştı.

Federasyon Başkanı Fırat Deniz, katılımın çok olması yanında bu zor süreçte daha fazla genç ve minik sporcuya hediye vermeyi yönetim kurulu olarak karara bağladıklarını belirtti. Organizasyonu destek veren Anıl Spor'a ve Carlton firmasına da teşekkürlerini ileten başkan Deniz, yarışmaya katılan tüm sporculara da teşekkür etti.

Bugünden itibaren hediyelerin dağıtımına başlayacaklarını belirten Başkan Deniz, Corona virüsü dolayısıyla düzenledikleri organizasyonlar yanında yönetim kurulu olarak da 6 ailemize iaşe yardımında bulunduklarının ve bu zor süreçten mutlaka yardımlaşarak, birbirimize destek olarak kurtulacağımızın altını çizdi.

Başkan, Badminton sporunun aktif hale gelebilmesi için yönetim kurulu olarak bayramdan sonra bir toplantı yapılacağını ve yapılacak toplantıdan sonra badminton sporunun nasıl ve ne şartlarda yapılabileceği konusunda kulüp ve sporculara bilgilendirme yapılacağını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75