banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badminton’da ödüller verildi..!
banner98




Federasyon Başkanı Fırat Deniz’in ödül töreninden önce yaptığı konuşmada bu organizasyonun yapılmasında kendilerine destek olan sponsorlara, Spor Dairesine, Türkiye Badminton Federasyonuna, kulüplere ve basına federasyon olarak teşekkür etti.
Başkan Fırat Deniz ayrıca 21 Nisan’da başlayan ve 10 Mayıs’ta sonuçlanan Carlton Yıldızlar Lig’inde mücadele eden sporcu, antrenör, hakem ve takımlara verdikleri mücadele ve özveriden dolayı teşekkür etti.

Yıldızlar Ligi’nde 6 bayan ve 5 erkek takımının mücadele ettiğini ve 25 maçta toplam 125 set maç yapıldığını bundan dolayı da mutlu olduklarını belirtti. Daha sonra Anneler Günü için yapılan ‘’Annemle Bir Takımız’’ badminton organizasyonuna katılan annelere teşekkür ederken tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutlayan başkan, bu gibi organizasyonların çocukların motivesini artırdığını ve mutlu olduklarını, bununla birlikte anneleri ile badminton oynama şansı tanıdıklarını belirtti. Ardından ilk Federasyon Başkanı Zehra Avkıran'a da bir plaket takdim eden Başkan Fırat Deniz, Federasyona yaptığı hizmetlerden dolayı Zehra Avkıran’a teşekkür etti.

Paketini aldıktan sonra bir konuşma yapan Zehra Avkıran da Federasyon Başkanı ve yönetim kurulunu böyle bir organizasyonu düzenledikleri için tebrik ederken doğum günü olan 13 Mayıs’ta böyle bir ödül aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Organizasyonda ilk önce Carlton Yıldızlar Ligi’nde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilirken toplu bir fotoğraf çekildikten sonra çocukların annelerine federasyon tarafından temin edilen karanfillerin dağıtılması ile devam etti ve renkli görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra anneler çocuklarıyla bir takım olup başka bir anne ve çocuğa karşı tek set 11 sayılık maçlar yaparak eğlenceli dakikalar geçirdiler. Katılımın yoğun olduğu ve çocukların ve annelerinin birlikte spor yapmalarından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Deniz, bu gibi organizasyonların devam edeceğini belirtti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75