banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badmintoncular Online Yarışacak..!
banner98

Organize edilecek yarışmada sporcular badminton raketi ile en fazla top sektirmeye çalışarak online olarak birbirleriyle yarışacaklar. Geçtiğimiz yıl “Corona’ya Karşı Challenge” yarışması düzenleyen ve büyük bir katılımın sağlandığını belirten federasyon başkanı Fırat Deniz, bu yıl da sporcuların corona döneminde aktif olabilmesi için online olarak badminton topu sektirme yarışması düzenleme kararı aldıklarını belirtti.

Turnuvaya katılmak isteyen sporcuların https://forms.gle/iv5dyTWN5N2MqUsh6 adresine başvuru yapmaları gerektiğini belirten başkan Deniz, turnuva hakkında daha geniş bilginin ise www.kktcbadminton.com adresinden, Carlton North Cyprus veya sosyal medya adresi olan KKTC Badminton Federasyonu hesabından takip edilebileceğini söyledi.

Ayrıca turnuvaya katılmak isteyenlerin 10 Şubat tarihine kadar kayıtlarını yapmaları gerektiğini belirten Federasyon Başkanı Fırat Deniz, yarışmayı kazanan sporculara çeşitli hediyeler verileceğini de belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75