banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badminton Yıldızlar Ligi Başlıyor..!
banner98

 



Badminton Federasyon başkanı Fırat Deniz Yıldızlar Liginin düzenlenmesi ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, 27 Kasımda başlayacak olan Ligi Aralık ayı sonunda bitirmeyi planladıklarını söyledi. Lige katılmayı düşünen kulüplerin en geç 20 Kasım tarihine kadar Badminton Federasyonundan tedarik edecekleri Lige katılım formunu doldurup teslim etmeleri gerektiğini belirtti. Yıldızlar Liginin tamamlanmasının ardından hemen gençler ligini de düzenleyebilmek için şimdiden çalışmaların başlatıldığını belirten federasyon başkanı Fırat Deniz düzenlenecek ligler sayesinde sporcularımızın daha fazla maç yaparak kendilerini geliştireceklerini ve kulüplerin koyacağı katkılarla da ülkemizde badminton sporunun gelişeceğini söyledi.

Yapılan temaslar sonucunda badmintona verdiği destekten dolayı yıldızlar liginin ismini Anıl Spor aracılığı ile CARLTON Yıldızlar Ligi olarak adlandırdıklarını belirten Deniz  Ligi iki kategoride Carlton Yıldız Bayanlar Ligi ve Carlton Yıldız Erkekler Ligi olarak düzenleyeceklerini söyledi. Maçların her hafta cuma günü saat 16.00’da YDÜ Spor Salonunda bir bayan ve bir de erkek karşılaşması şeklinde oynanacağı açıklandı. Başkan Deniz puan sistemine dayalı düzenlenecek olan ligde  en fazla galibiyet alan takımın şampiyon olacağını belirtti.  Federasyon Başkanı Deniz yeni yıldızların çıkacağına inandığı Carlton Yıldızlar Badminton Liginde mücadele edecek sporculara ve takımlara başarılar diledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75