banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Babür Özar Ödülünü Aldı..!
banner98

 



Ödül töreni, 14 Eylül 2017 Perşembe akşamı Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü’nün Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki lokalinde yapıldı. Törende eski spor bakanı Günay Caymaz ve KKTC Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz da hazır bulundu.



Güreşseverler Derneği Başkan Yardımcısı Yücel Hatay, törende yaptığı açılış konuşmasında, ülkemizde güreşin örgütlü hale gelmesinde ve Güreş Federasyonu’nun kurulup güreşçilerimizin Dünya ve Avrupa şampiyonlarında mindere çıkmasında büyük payı olan Rifat Şener’i ölümünün 15.yılında saygıyla andıklarını belirtti. Bu vesileyle güreşe hizmet veren spor adamlarını, her yıl Rifat Şener Güreş Üstün Hizmet Ödülü’yle ödüllendirdiklerini belirten Yücel Hatay, bu yıl da bu ödüle, KKTC Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu’nda bir dönem görev yapan ve Lefkoşa Türk Lisesi’nde güreş müsabakaları düzenleyerek bu sporun okullara girmesinde ön ayak olan Babür Özar’ı layık gördüklerini söyledi.
Yücel Hatay’ın konuşmasından sonra Babür Özar’a ödülü, Güreş severler Derneği Başkanı Arif Kanlıada ile eski spor bakanı Günay Caymaz birlikte takdim etti.




Güreş severler Derneği’ne teşekkür eden Babür Özar, geçmişte mesai arkadaşı Günay Caymaz’la birlikte spora önemli hizmet verdiklerini, aralarında sevgi, saygı çerçevesinde hiçbir sorun yaratmadan görev yaptıklarını hatırlattı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75