banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Ünal Aysal Hamitköyün Yeni Gözbebeği Hasan Sakallı.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. 1.Lig Allem Gallem..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aykut Sokollu Zirvede..!
banner98

Bu yıl ilk kez organize edilen “Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası’nın ana sponsoru Cyprus Wireless Solutions Ltd. olurken, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile Capital Radio da yarışa katkı koydu. Haziran ayında “Yollarda Değil, Pistlerde Hız Yap” sloganıyla başlayan yarış, üçayak üzerinden yapılarak tamamlandı. Cemsa Karting tesislerinde 73 klasik aracın katılımıyla yapılan final yarışına yine büyük ilgi vardı. Öğle saatlerinde ilk aracın startıyla pistte hünerlerini sergileyen klasikler, heyecan dolu, eğlenceli görüntülere sahne oldu. Akşam saatlerinde tamamlanan yarışta hem genel klasmanda hem de kategorilerde ilk üç sırayı alan pilotlara düzenlenen ödül töreniyle kupaları verildi. Derneğin bu yıl puanlı olarak yaptığı 12’nci faaliyeti de geride kalmış oldu. Bu yarışın ardından ortaya çıkan şampiyona puan tablosunda genel klasmanda ve kategorilerdi ilk üç sırayı alan ekipler, ocak ayı içerisinde yapılacak yılsonu şampiyona balosunda kupalarını alacak.

Aliusta: Yeni ilklere imza atmaya devam edeceğiz

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta, bu yıl gerçekleştirdikleri tüm etkinlik ve yarışlarının keyif dolu geçtiğini söyledi.

Klasik severleri dernek çatısı altında toplayarak ‘aile’ olmayı başardıklarının altını çizen Aliusta, bu ortamın oluşmasına katkı koyan herkese tek tek teşekkür etti.

Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası 3. ayak yarışı sonuçları

Genel Klasman

1.Aykut Sokullu-Ford Escort Mk1 1972

2.Coşkun Gürel-Austin Mini 1970

3.Hüseyin Gümüşok-Austin Mini Pick Up 1963

E. Klasmanı

1.Turgut Bürüncük-Morris Minor 1950

2.Hasan Rüstemoğlu.VW Beetle 1960

3.Bülent Evsal.VW Beetle 1957

F.Klasmanı

1.Dilara Dolap-Austin Mini 1970

2.Kazım İzhakoğlu-VW Beetle 1970

3.Serkan Cenktaş-VW Beetle 1964

banner116
Anahtar Kelimeler:
Aykut Sokollu Zirvede
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75