banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ayda Tilki anısına oynadılar..!
banner98
 


Atatürk Meslek Lisesi tarafından geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl onuncusu yapılan Ayda Tilki anı turnuvası bugün oynanan final maçıyla tamamlandı.



Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Halı Sahası’nda 7 takımın katılımıyla oynanan turnuvanın final maçında Matbaa United ve Bilbao takımları karşı karşıya geldi.



Final karşılaşması öncesinde Ayda Tilki’nin de arkadaşı olan Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdür Muavini Gülşen Hocanın Ayda Tilki’nin sporcu kişiliği ve yardımsever karakteri konusunda çok iyi bir insan olduğunu kaydetti.



Çekişmeli geçen maç sonunda Matbaa United takımını 4-2 yenen Bilbao takımı şampiyon oldu.



Şampiyona ödülü Savaş Tilki verdi


Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon Bilbao takımına ödülleri Ayda Tilki’nin eşi Savaş Tilki tarafından verilirken ikinci olan Matbaa United takımına ödüllerini Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi takdim etti



Emeği geçenlere ödüllendirildi


Karşılaşmayı yöneten hakem Serdar Gürpınar’a ödülünü Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam verdi.



organizasyonda görev alan beden eğitimi öğretmenleri Batur Uluca, Havva Arabacıoğlu, Bahar Karaman ile Mehmet Aşık’a ödülleri Atatürk Meslek Lisesi Müdürü Aktan Erdoğa ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben tarafından verildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75