banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Avusturya'ya Direnemedik..!
banner98





      “Dynamic Avrupa Erkekler-Kadınlar ve Tekerlekli Sandalye Şampiyonası” Takım karşılaşmalarına Avusturya mağlubiyeti ile veda ettik.

       Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Avusturya'nın Sank Johann kentinde, 32 ülkeden 200 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmekte olan şampiyonada takım karşılaşmalarına şanssız Slovenya mağlubiyetinin ardından dün şampiyonanın favori takımlarından Avusturya ile yaptığı maçı kaybeden millilerimiz takım karşılaşmalarına veda etti. Sporcumuz Berk Mehmetciğin iyileşmesi ile birlikte Avusturya karşısına Berk Mehmetcik, Hüseyin Borankan ve Onuç Altur'dan oluşan Milli Takım ile çıkan millilerimiz "8 Top"da Hüseyin Borankan, "10 Top"da Berk Mehmetcik, "9 Top"da ise Onuç Altur ile mücadele ettiler. 
      Güçlü rakibi karşısında tutunamayan milli takımımızda Berk Mehmetcik He Mario'ya 8-3, Onuç Altur Albin Oschan'a 9-1 mağlup oldu. Hüseyin Borankan ise rakibi Maxi Millian karşısında 6-1 mağlup durumdayken karşılaşma 2-0 tamamlandı ve bu maçın ardından millilerimiz takım karşılaşmalarına veda etti.
       Avrupa Şampiyonasına bugün başlayacak "8 Top" disiplini karşılaşmaları ile devam edilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75