banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Avcıların Başkanı Keser oldu
banner98

 




Federasyonun Olağan Genel Kurulu 30 Aralık 2016 Cuma akşamı Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans salonunda gerçekleştirildi.  Genel Kurul, Divanın oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığına Sait Faraçoğlu seçilirken, Sekreterlik görevlerine de Aşkın Meşeli ve Aktay Elektirikçi getirildi. Faaliyet raporunun okunması ile devam eden Genel Kurulda, ardından mali raporun okunarak oyçokluğu ile aklanması gerçekleştirildi.

Başkan adaylarının konuşmaları sonrasında ise oy verme işlemine geçildi.  49 kulübün 98 delege ile katıldığı kapalı oylama sonucunda; Ahmet Davman 12 ve Kamil Aktolgalı 18 oy alırken, Erhan Keser de 68 oy alarak yeni başkan seçildi. Başkan Erhan Keser, Yürütme Kurulu listesini de Genel Kurulun onayına sundu ve liste oy birliği ile onaylandı.

Buna göre, Genel Sekreter Osman Cook, Genel Sayman Erdem Alp, Eğitim As Başkanı Salih Mert Çakırlı, Üretim As Başkanı Eren Ersinler, Müsabakalar As Başkanı Çağıl Çırakoğlu, Hukuk ve Sosyal İşler Sorumlusu Av. Çağan Özatay, Basın Yayın ve Propaganda Sorumlusu Aktay Elektirikçi, Koruma As Başkanı Burhan Açar, Faal Üyeler de Ramadan Yarkan ve Mustafa Margilili oldu.

Genel Kurulda, Ceza Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri de oy birliği ile belirlendi. Buna göre, Denetleme Kurulu Başkanı Durmuş Barışkan, üyeler de Ali Yoncu ve Ahmet Kaplan olurken, Ceza Kurulu ise Av. Kemal Şentürkler, Aytaç Erbulak, Erdinç Cemgünal, Okan Helvacı ve Hüsnü Poyrazlı isimlerinden oluşturuldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75