banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Attila Topaloğlu Sahası Takdir Topluyor..!
banner98

Egzersiz yapmak isteyenlerin her geçen gün daha fazla ilgi gösterdiği tesisler temizlik ve bakımı konusunda da tam not alıyor. Spor Dairesi’ne bağlı tesislerde görevli eski atletizm sporcusu Ersoy Çetinkaya, haftasonu da dahil olmak üzere haftanın hemen her günü görevde.

Tesislerin bakımı, temizliği, çim alanların biçilmesi, projektörlerin kontrolü dahil her görevi neredeyse eksiksiz yerine getiriyor. Bu arada spor ve egzersiz yapmak için tesislere gelen vatandaşların kurallara uyması da temizliğe ve düzene ayrıca bir katkı sağlıyor.

Örnek bir sportif tesis durumundaki Attila Topaloğlu spor tesislerinde, özellikle yürüyüş parkuruna sigara, sakız, kabuklu çerez ve yanıcı madde atılmaması konusunda hassas davranılıyor.

Parkura bisiklet, motosiklet ve hatta çamurlu ayakkabıyla girilmesi de yasak. Tesislere evcil hayvan, bebek arabası, kaykay veya benzeri şeylerin sokulması yasaklanmış durumda.

Yıllarca futbol için antrenman ve maç yapılması amacıyla kullanılan tesisler içerisinde iki adet fitness bölümü bulunuyor. Bir adet açık basketbol sahası mevcut. Futbol alanının çim zemini neredeyse mükemmel durumda.

Projektörler günde iki kez çalıştırılıyor. Kış dönemi sabah erken gelenler için 04-06 saatleri arasında açık olan projektörler, gece de 17.00-21.00 saatleri arasında devrede oluyor. Böylelikle, vatandaşlar sabah 04.00’ten gece 21.00’e kadar spor ve egzersiz yapma şansı bulunyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75