banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Atıcılarımız Türkiye Cumhuriyet Kupasında başarılı oldu..!
banner98




 Büyük Erkekler kategorisi Final serilerinde yer alan atıcılarımız Kağan Dayı 5.’nci ve Ali Somuncu 6.’ncı olarak Finali tamamladılar.  Ayrıca Genç Atıcı Sporcularımızdan Derken Örü Final serisinde yer alarak  müsabakayı 4.’ncü olarak tamamladı. Ayrıca Türkiye takımlarında yarışan KKTC’li atıcılarımızdan Ahmet Anıl Tunçalın Skeet büyük erkekler kategorisinde, Final atışlarında elde ettiği derece ile 3.’üncü olma başarısı gösterdi. Neşe Tunçalın ise Skeet Büyük Bayanlar kategorisinde Türkiye 2.’incisi oldu.

Gençlerde ise Salih Hafız 1.’nci gelerek 125 atışta 121 vuruş yaparak yeni Türkiye Skeet Genç Erkekler Rekorunun sahibi oldu.  Ali Çeler ise 2’nci gelerek gurur kaynağı oldu.

Yiğitcan “sporcuların teşvik edilmesi gerekir” 

Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan sporcularımızın Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.

Yiğitcan “sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75