banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aşık, Akıncı’yı davet etti..!
banner98

  



         
 Kulüp yöneticileri, Akıncı’yı, bu yıl 5.’si düzenlenecek olan “Cumhuriyet Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi” startına ve ödül yemeğine davet etti.

Ziyarette konuşan Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Simavi Aşık, 4 yıldan beridir KKTC’nin kuruluşunun resmi kutlama etkinlikleri kapsamında Dışişleri Bakanlığı’nın sponsorluğunda Cumhuriyet Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi düzenlediklerini kaydetti.

Bundan önceki etkinliklerin ödül yemeğine, dönemin devlet ve hükümet yetkililerinin eşleriyle birlikte katıldığını dile getiren Aşık, 8 Kasım Pazar günü yapılacak olan rallinin  startına ve  ödül yemeğine Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşini davet etti.

Bu etkinliğin hem ülkenin tanıtımı açısından hem de ülkede güzel şeylerin olduğunun görülmesi açısından da iyi bir faaliyet olduğunu belirten Aşık, rallinin startının 8 Kasım Pazar günü sabah saat 10.00’da Dışişleri Bakanlığı önünde yapılacağını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75