banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Ozanköyden Kritik 3 Puan...! (2-0) Mete bugün anılıyor Levent ve YDİ Şampiyon Düzkaya dedi..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ares Triatletleri Ironman Türkiye’de..!
banner98

Triatlon sporunun en zorlu ikinci mesafe yarışı olan Ironman 70.3 şampiyonası hafta sonu Türkiye’de yapılacak. Pandemi nedeniyle dünyanın birçok yerlerinde iptal olan Ironman yarışlarının Türkiye etabı ertelenmedi.

Çeşitli pandemi kuralları çerçevesinde organize edilecek olan Ironman Türkiye şampiyonasında ülkemizden Ares Spor Kulübü triatletleri de yarışacak. Ares triatletleri Cem Dağdelen ve Erkan Uyar Ironman 70.3 Türkiye’de Cumartesi günü finişe ulaşmak için ter dökecek.

2021 yılında Amerika’da yapılacak Ironman 70.3 Dünya Şampiyonası’na 40 slot verecek olan Ironman Türkiye yarışmasında Ares triatleti Cem Dağdelen daha önce slot alma başarısı göstermişti ve Güney Afrika’da yapılan dünya şampiyonasında yarışmıştı.

Ares triatletleri Cem Dağdelen ve Erkan Uyar 1 Kasım Cumartesi sabahı Antalya Belek’teki Kadriye Plajı’nda başlayacak ve Land of Legend’s otelinde sona erecek yarışta 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşarak en hızlı şekilde finişe ulaşmaya çalışacak.

Cem Dağdelen ve Erkan Uyar Çarşamba günü aktarmalı uçakla gidebildikleri Antalya’da bisikletlerini kurarak deneme sürüşü yaptılar ve yarışa kayıtlarını gerçekleştirdiler. Ironman 70.3 Türkiye yarışmasında pandemi tedbirleri çerçevesinde sporculara teknik toplantı ile sunum yapılmayacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75