banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ares sezonu kupa ile açtı..!
banner98





Triatlon alanında geçtiğimiz yıl ülkemize bir ilki yaşatarak Triatlon Türkiye Şampiyonluğu getiren Ares Spor Kulübü sporcularından Emine Uluçay, önceki gün Larnaka’da düzenlenen sprint duatlon yarışında da yaş grubu birinciliği elde etti.

Ares’in bir diğer Türkiye şampiyonu Kemal Elektrikçi ile geçen yılın Türkiye ikincisi Hüseyin Arhan’ın da katıldığı duatlon yarışına Kıbrıslı Türk sporcu Emre Özbilge de katılanlar arasında idi.

5 kilometre koşu, 20 kilometre bisiklet ve 2.5 kilometre koşu parkurlarının tamamlanmasından oluşan sprint duatlon yarışında toplam 71 erkek, 15 kadın ve 8 de takım mücadele etti.

 

Ares, Emine ile zirvede

 

Larnaka’da gerçekleştirilen sprint duatlon yarışında 19-35 yaş kadınlar kategorisinde yarışan Ares sporcusu Emine Uluçay bu kategorinin birincisi olmayı başardı. Sprint duatlonu 1 saat 16 dakika 17 saniyede tamamlamayı başaran Emine, sezona kupa ile başlamış oldu.

Ares’in diğer triatletlerinden Hüseyin Arhan duatlon yarışını 1 saat 3 dakika 19 saniye ile tamamlayarak kategorisinde 6’ıncı olurken, ayni kategoride yarışan Kemal Elektrikçi 1 saat 5 dakika 15 saniye ile sprint duatlonu 8inci sırada tamamladı.

Kıbrıslı Türk sporcu Emre Özbilge ise yarışı 1 saat 7 dakika 25 saniyede bitirmeyi başardı ve kategorisinde 14üncü geldi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75