banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ares ailesi eğlendi..!
banner98

Ülkemizin başarılı spor kulüplerinden Ares yılsonu balosu ile sevenleriyle buluştu.

Yüzme, bisiklet, atletizm ve triatlon branşları faaliyet gösteren Ares Spor Kulübü’nün sporcuları, yöneticileri, sporcu velileri ve seveleri önceki akşam Karafaki Restorantta düzenlenen yılsonu balosunda güzel bir gece geçirdi. Yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşen balo kulüp başkanı Ahmet Özsoy’un açılış konuşması ile başladı. Özsoy konuşmasında 2014 yılında kurulan kulübün temellerinin aslında uzun yıllara dayandığını ve son 4 yıldan beridir Ares çatısı altında bir arada olduklarına deyinde.

Özsoy söyle konuştu: “Ülkemizin en büyük ikinci yüzme takımına sahip olduklarını, triatlon branşında Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerini ve Ironman Dünya Şampiyonasında yarışan ilk ve tek sporcuları bünyesinde bulunduran kulübün Ares olduğunu gururla paylaşmak istiyorum. Kulübün ana branşı olan yüzme dalındaki sporcuların ve antrenörlerin yaz kış demeden büyük çaba sarf ettiklerini ve böyle bir gecede onları onore etmek istedik. Öncelikle gece için kapılarını bize açan Karafaki Restorana, sponsorlarımız Güven Sigorta, Atakom Limited, Evimiz Alışveriş Mağazası ve desteğinden ötürü KOOP-SEN’e teşekkür ederim.” Ares’in yıl sonu balosu sporcu idareci ve ailelerin oyunları eşliğinde tamamlanırken gecede sponsorların verdiği hediyeler de yapılan çekilişlerle sahiplendirildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ares Ailesi Eğlendi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75