banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arda Erkan anı etkinliği gerçekleştirildi..!
banner98





Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun katkılarıyla “Başka Ardalar Ölmesin” sloganı ile düzenlenen “3.Uluslararası Kite Surf” etkinliği 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.



Heaven’dan Afrodite uçuşu gerçekleştiren En yaşlı sörfçü Uğur Sayılır ve En genç sörfçü Yücel Paralik oldu.



Bu yıl Arda’nın ekipmanını sörf arkadaşlarından Uğur Sayılır kullandı. Etkinlik, uyuşturucu ile mücadelede misyon olan Arda Erkan’ı anma, uyuşturucu sorununa dikkat çekerek toplumsal duyarlılığı artırmak, aileleri çocuklarını ve gençleri spora yönelterek enerjilerini doğru alanda kullanmalarına katkı sağlamak amacıyla yapıldı.



Ağırlıklı olarak çocuk yarışmacıların katılacağı kürek sörfü ve rüzgar sörfü ile 3 Eylül saat 09.00’da güne start verildi.



Yedi Dalga Heaven Surf House’da 14.00 den sonra serbest stil kite surf yarışmaları başladı. Saat 18.00’de Arda Erkan anısına gerçekleştirilen uçuşunda, surf Arda’nın ekipmanlarını arkadaşı Uğur Sayılır kullandı.  Anı sürüşü Heaven Surf Club’tan Afrodit Surf Klub’a 10 kilometrelik mesafede gerçekleştirildi.



Etkinliğe katılan Mustafa Akıncı “Arda anısına düzenlenen bu anlamlı günde Arda’yı bir kez daha anıyoruz. Tekrardan rahmet diliyoruz” dedi. Ardından ödül dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Chıldren (Wave Surf)(Dalga Sörfü)      

1- Daniel Marhoom

2- Sam Oscar Roden

3- Cemal Paytoncular

Man (Big Air)              

1- Toğan Mestan

2- Elias Elmato

3- Gürkan Sarı

Man (Freestyle)          

1- Deniz Kaptan

2- Dimitris Menecou

3- Ahmet Arkın

Kids (Freestyle)         

1- İlkay Işıkgün

2- Yücel Paralik

3- Özvatan Dedeoğlu

Girls (Big Air)             

1- Zeynep Demirel

2- Ayza Sarı

3- Mürüde Altıncık

Girls (Freestyle)        

1- Eylül Ceylan

2- Deniz Amcazade

3-Müge Şevketoğlu

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75