banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arabacıoğlu “Maçı kazanacak gücümüz var’’
banner98

Gönyeli-Mağusa Türk Gücü maçlarının her zaman çekişmeli ve keyifli geçtiğini aktaran Arabacıoğlu, maçın sonunda kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu, Mağusa Türk Gücü karşılaşması öncesi takımına güvendiğini belirtirken, iyi oynamaları durumunda maçı kazanabilecek kapasiteye sahip olduklarını söyledi. 4 hafta sonunda 2 galibiyet 2’de mağlubiyet aldıklarını belirten Ömer Arabacıoğlu, iyi oyunculardan kurulu rakipleri karşısında iyi bir sonuçla haftayı tamamlamak istediklerine dikkat çekti.

Geçmiş yıllarda, Gönyeli-Yenicami, Gönyeli-Çetinkaya maçları gibi Gönyeli-Mağusa Türk Gücü maçlarının da inanılmaz atmosfer ve tempoda geçtiğine dikkat çeken Arabacıoğlu, Teknik Heyet ve camia olarak Mağusa Türk Gücü maçına önem verdiklerini söyledi. Oyuncu grubunun geride kalan 4 haftada gerek idman gerekse maçlarda inanılmaz özveri ve istekli olduğunu da aktaran Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu, artık sadece yarın oynayacakları Mağusa maçını düşündüklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75