banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenör Kursunda İlk Etap Tamamlandı..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu, cimnastiği daha yaygın hale getirmek ve kulüplerin altyapılarının oluşmasına katkı koymak için yeni antrenörler yetiştiriyor. Bu amaçla federasyonun açtığı 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu devam ediyor. 30 kursiyerin katılımıyla 24 Aralık tarihine kadar sürecek olan kursun uygulamalı dersleri Cimnastik Federasyonu salonunda verildi. Kurstaki eğitimler Türkiye cimnastik sporunun duayen isimlerinden Prof. Seyhan Denizci ile ülkemiz cimnastiğinin önde gelen antrenörleri Mustafa Erbulut, Bilgin Çelik, Ayten Kasap Topal ve Basri Erdoğan tarafından verildi. Kursun teorik dersleri bugünden itibaren Hamitköy'de bulunan Atak Eğitim Merkezinde yapılacak.

Yapılan çalışmaları bizzat takip eden ve kursiyerlere bilgiler de veren KKTC Cimnastik Fedarasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, düzenlenen kurs ile ilgili olarak açıklamalarda da bulundu.

Hasan Sapsızoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"KKTC Cimnastik Fedarasyonu olarak düzenlediğimiz 1. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursunun uygulamalı bölümünü başarılı bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz Pazartesi günü teorik derslerimiz başlayacak.

Yeni diplomalarını alacak olan hocalarımızla birlikte cimnastik sporumuz emin ellerde olacak. Artık ülke sporu tamamıyla değişip ve gelişecek."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75