banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Anısını Yaşatmaya Devam Edeceğiz”..!
banner98

DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ülkemizin tek üçlü plaj voleybolu turnuvası olma özelliğini taşıyan “9. Osman Maraşlı Üçlü Plaj Voleybolu Anı Turnuvası” ile ilgili, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü, saat 10:00’da, DAÜ Vakıf Toplantı Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu, Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu ile Antrenör Ecevit Cankat’ın yanı sıra, basın mensupları katıldı.

Anısını Yaşatmaya Devam Edeceğiz

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu, “Turnuvamıza olan ilgi, her geçen yıl daha da büyüyerek artmaktadır. Bu yıl, 9. Osman Maraşlı Üçlü Plaj Voleybolu Anı Turnuvası’nı 19-20 Haziran 2021 tarihlerinde, DAÜ Deniz Tesisleri’nde gerçekleştireceğiz. DAÜ olarak ülke sporuna katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Hiç Unutulmayan Birisi”

Toplantıda konuşan DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, “Osman Maraşlı bir spor adamı olduğu için onun adını bir spor organizasyonuyla yaşatmak istiyoruz. 9.’sunu bu yıl yapacağız. Geçtiğimiz yıl pandemiden dolayı turnuvamızı gerçekleştirememiştik. Bu yıl Rektörlüğümüzün de destekleriyle yeniden 9.’sunu 19-20 Haziran 2021’de gerçekleştireceğiz. Turnuva ile ilgili Rektörlüğümüze çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi motive ettiler” dedi.

3 kategoride yapılacak

“Turnuva üç farklı kategoride olacak. Üçlü erkekler, üçlü kadınlar ve bu sene en az bir kız sporcunun da yer alacağı 18 yaş altı karışık takımlar şeklinde olacak. Turnuva iki gün sürecek. Üniversitemizin Deniz Tesisleri’nin yenilenen muhteşem atmosferini de herkes orada bir kez daha görecek” diyen Konnolu “üniversitenin bölgeye ne kadar önemli bir hizmeti olduğunu bir kez daha anlamış olacak” şeklinde konuştu.

Başarılı Takımlara Para Ödülü

Söz konusu turnuvada üçlü kadınlar, üçlü erkekler ve 18 yaş altı üçlü karışık (en az bir kız oyuncu) kategorilerinde mücadeleler gerçekleştirilecek. Üçlü kadınlar ve üçlü erkekler kategorilerinde en fazla bir lisanslı oyuncu yer alabilecek. Turnuva sonucunda başarılı olan takımlara para ödülleri verilecek. Turnuvaya kayıtlar, 17 Haziran 2021 Perşembe günü, saat 12:00’ye kadar DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yapılacak. Tüm kategorilerde turnuvaya kayıt yaptıran ilk 16 takım turnuvaya alınacak. 9. Osman Maraşlı Anı Turnuvası hakkında detaylı bilgiye 0392 630 2302 ile 0548 836 3312 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75