banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Amcaoğlu'ndan Federasyonlar ve Kulüplere Haziran’da Yeşil Işık..!
banner98

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, geçtiğimiz akşam Arena Spor Kolik'in Futbol Arena programına konuk olurken, yaptığı açıklamalarla federasyonlara destek konusunda umut verdi.

Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu'nun açıklaması şu şekilde; "Amcaoğlu ailesi olarak sporu ne kadar çok sevdiğimizi herkes çok iyi biliyor. Bugüne kadar spor camiasına ve sporumuza elimden gelenin en iyisini yapmaya ve eksiksiz yerine getirmeye çalıştım. Ama şunu söylemek isterim ki bu zamanda hiçbir şartı ve ön koşulu öne sürmeden spor hizmet etmenin tam da zamanıdır. 32 tane federasyonunuz var hepsinin de ihtiyaçları vardır. Ama unutulmamalıdır ki yaklaşık bir buçuk ay önce yaşadığımız bu pandemi sürecinde hayatımızı idare etmenin koşullarını zorluyorduk. Belki de bugünleri bile hayal edemiyorduk. Şükürler olsun ki alınan tedbirler ve halkımızın kurallara uymasıyla bu dönemi atlattık ve şu an spor konuşuyoruz.

Başta futbol olmak üzere tüm federasyonlara gerekli destek verilecektir. Sağlık spordan geçer. Fedakarlık yapılması gereken bir süreçten geçiyoruz. Elbette ilk önce yaşayabilmenin, sağlıklı kalabilmenin koşullarını sağladıktan sonra federasyonların ihtiyaçları ile ilgili ki ben biliyorum, ben çağırdım, atamaları ben yazdırdım, çeklerini ben çıkarttırdım. Bekliyorum. Nakit anlamında müsait olduğumuz ilk gün bütün federasyonların çekleri Sayın Başbakanımızın da talimatı ile halledilecektir. Ama şunun bilinmesini isterim ki ilk önce normal yaşayabilmenin şartlarını yerine getirmek istiyoruz.

Daha sonra ise özellikle bu konuda içerisinde çalışanın olduğu, orada mesai yapıp maaş alma hakkı elde eden federasyonlara yardımcı olmaya çalışacağız. Tümüne yardım edeceğiz ama ekmeğini federasyonun çatısı altında kazananlar önceliğimiz olacak. Devamında ise Türkiye Cumhuriyeti ile yapılan ekonomik ve mali iş birliği protokolü neticesinde bize aktarılacak olan katkı payları ile ilgili desteğimiz sürecek".

Amcaoğlu, sponsorluk konusunda da Yenicami As Başkanı Ahmet Şeytan'ın önerilerinin çok güzel olduğunu ancak bunu tek bir kulüp değil tüm kulüpler istemeli. Size çağrım birlik olun federasyon kanadı ile buyurun gelin tüm yardımı yapmaya hazırım dedi. Amcaoğlu sponsorluk konusunda kulüplere kapıyı aralamış oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75