banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Altuntoprak, EUSA oyunları için Portekiz yolcusu..!
banner98

EUSA (Avrupa Üniversite Sporları Birliği) tarafından düzenlenen ve 14-19 Temmuz 2018 tarihleri arasında Portekiz'in Coimbra şehrinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Üniversite Spor Oyunlarına KKTC Üniversite Spor Federasyonu uzun zamandır üyelik için uğraştığı ve geçen Mart ayında üyeliğe kabul edildiğinden dolayı sadece Kürek branşında katılıyor.

Konu hakkında bilgi veren Federasyon Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı üyelik görüşmelerinin Mart ayında tamamlanması nedeniyle geç üye olmalarından dolayı bu yıl yapılacak olan 14 branştan sadece Kürek dalında kayıt yaptırabildiklerini bu nedenle ilk katılımın her zaman önemli olduğunu vurguladı. Bu süreçte GAÜ sporcusu Hakan Altuntoprak'ın Kürek branşında ülkemizi temsil edeceğini belirtti. Bu zorlu üyelik sürecinde ve Oyunlara katılımda Federasyonumuza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncı ile bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başbakanımız Tufan Erhürman'a sonsuz teşekkürlerimizi belirtmek isterim.

2019 yılı Üniversitelerimiz için ciddi anlamda sportif yarışmalar bakımından yoğun geçeceğinin altını çizen Kınacı. 2018-2019 Eğitim yılında 14 branşta EUSA'nın düzenleyeceği faaliyetlere Federasyonumuzun 2017-2018 yılında yapmış olduğu Üniversite Spor Oyunlarında ilgili branşta şampiyon olan Üniversitelerin katılımı ile gerçekleşeceğini belitti. Bu oyunların Avrupanın çeşitli ülkelerinde düzenleneceği için hem ülke tanıtımı hemde Üniversitelerimizin Uluslararası alanda bilinirliliğinin artmasına yardımcı olacağını düşünmekteyim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75