banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alnar İle Ghaffari Başkan Arter’i Ziyaret Etti..!
banner98

 




Başarılı sporcular Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ve MGA Bilardo Takımı Antrenörü Mehmet Şanlısoy ile birlikte Başkan İsmail Arter’i ziyaret etti. Dünya Şampiyonasında 3.’lük derecesi elde eden Gazimağusa Belediyesi’nin MGA Bilardo Takımı sporcusu Mustafa Alnar ve Avrupa Şampiyonasında 3.’lük derecesi elde eden MGA’nın altyapısından yetişen Alara Ghaffari Gazimağusa Belediyesi’nin gururu oldular.


Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail arter, her 2 sporcuyu da ünlü sporcular olarak niteleyerek sporcuların hem Gazimağusa’dan çıkması hem de MGA sporcusu olmalarının kendilerini son derece gururlandırdığını söyledi.  Bu başarıda öncelikle ailelere teşekkür etmek gerektiğini ifade eden Başkan Arter,  eğitimin aileden başladığını ardında da Antrenör Mehmet Şanlısoy ve federasyon ile bu başarıların ülke ötesine taşındığını söyledi ve daha büyük başarılar elde edilmesi için sporculara gereken katkıyı yapacağını kaydetti.


Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ise, Gazimağusalı olan her 2 sporcunun da çok çalışkan ve çok yetenekli olduğunu ifade ederek, Bu başarının tesadüf olmadığını, gerek aileler gerekse de antrenör Mehmet Şanlısoy’un çocukların gelişimi için imkânlar yaratmaya çalıştığını ifade etti. Burcu, her 2 sporcunun Mart ayında İtalya’da yapılacak yarışmaya katılmalarını istediklerini, sporcuların bu yarışmadan ülkemize altın madalya alarak döneceklerini söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75