banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alkışlanacak turnuva..!
banner98

  

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi.

DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Kampanya Dersi kapsamında, dersin öğrencilerinden Batuhan Gürarslan, Mustafa Yiğit, Erşen Amcaoğlu, Enver Gilanlıoğlu ve Kürşad Cengiz kapsamlı bir sosyal sorumluluk projesi organize ettiler.

Gerçekleştirilen projede öğrenciler halı saha turnuvası düzenleyerek elde edilen geliri Lefkoşa’da bulunan Çağlayan Çocuk Yurdu’na bağışladılar.

Geçtiğimiz hafta DAÜ Kampüsü içerisinde bulunan halı sahalarda gerçekleşen turnuvada yedi takım kıyasıya mücadele etti. İki gün boyunca devam eden turnuvaya katılan DAÜ’lüler, bir yandan kendilerini eğlendirirken diğer yandan da Çağlayan Çocuk Yurdu’na yapılacak olan bağışa katkıda bulundular. Turnuvaya katılan öğrenciler, böylesine anlamlı bir projenin bir parçası oldukları için, projeyi gerçekleştiren öğrencilere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin farkındalık yaratmak için çok önemli olduğunu belirttiler.

Projeyi gerçekleştiren öğrenciler ise, birçok farklı kültürden insanları biraraya toplayarak tek bir amaç için ortaklaşa ter dökmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Çağlayan Çocuk Yurdu’nda bulunan çocukların yüzlerinin gülmelerine katkıda bulundukları için çok gururlu olduklarını dile getirdiler.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75