banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali Usta 19 Mayıs’ı Kutladı..!
banner98

‘’Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlerisiniz. Siz,almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin ,vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.’’

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi , Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği olarak bizler çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle her zaman derneğimizde ve camiamızda geçlerimize sahip çıkarak , onların klasik otomobil tutkularını yüceltmek ve geliştirmek , organizasyonlarımızda disiplin talimatlarımız çerçevesinde eğitmek ve topluma iyi birer birey olarak kazandırmak , kötü alışkanlıklar ve tercihlerinden uzak tutmak için kuruluşumuzdan itibaren büyük önem vermekteyiz. Her zaman Gerek kültürel faaliyetlerimizde gerekse sportif organizasyonlarımızda gençlerimize görevler vererek sorumluluk bilinçlerini geliştirmeye, centilmen ve rakiplerine saygılı birer sporcu olarak aramıza kazandırmanın gayreti içerisinde olmaktayız. Sporcu Gençlerimize geçmiş tarihimizi unutturmamayı , değer ve maneviyat duygularını her zaman yukarda tutmayı görev bilen derneğimiz , klasik araçların , tutku ve sadakat ile bağlı kalınacak önemli bir araç olduğunu , gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras olduğunu savunduğumuz ‘’ geçmiş tarihimizin sessiz tanıkları ‘’ klasik araçlarımız , gençlerimizin her geçen gün aramıza kazanımları ve katılımları ile önemi her geçen gün artmaktadır.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği olarak her zaman başımızın tacı ve faaliyetlerimizin gerçek şampiyonları Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım. Bu renksiz günlerin ardından her zamanki gibi klasiklerimiz ve gençlerimiz ve çocuklarımız ile birlikte yolları renklendirmeye devam edeceğiz

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75