banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Satranç Ligleri Start Aldı.. Tamara Yarı Final Serisi Programı Belirlendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aksu tek aday..!
banner98

 


         Tüzük çalışmaları tamamlayan Aksu Su Sporları Kulübü 20 Ağustos 2015 yılında onaylanarak resmen kurularak faaliyetlerini devam ediyor. Geçici oluşturulan yönetim kurulunun görev yaptığı Aksu Su Sporları Kulübü’nde ilk kez yapılacak olağan genel kurul ile yeni dönemde ilk başkanını seçecek. 28 Kasım Cumartesi günü (bugün) saat 16:30 da Cahit Sıtkı Tarancı Sokak No:40 Karakol Gazi Mağusa adresinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda faaliyet ve mali raporların okunmasının yanı sıra başkanlık seçimi de yapılacak. Tüzük gereği başkanlığa aday olacak olan kişilerin 48 saat öncesinde yazılı olarak kulüp sekreterliğine başvuruda bulunması gerekiyor. Aksu Su Sporları Kulübü’nde olağan genel kurul öncesinde geçici başkan Mustafa Aksu tek aday olarak girecek.

banner116
Anahtar Kelimeler:
ArenasporkolikAksu Tek Aday
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75