banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

AKSU SU SPORLARI KULÜBÜ FAALİYETLERE BAŞLADI..!
banner98
 


Mayıs 2015’te kurulma aşamasına getirilen Aksu Su Sporları Kulübü tüzüğü 20 Ağustos 2015 tarihinde resmileşirken, Mustafa Aksu geçici başkan oldu.



Yeni kurulan yüzme okullarından bir olan Aksu Su Sporları kulübü bu alanda yatırımlarına faaliyetleri aratarak devam ediyor. Yaz aylarının en çok rağbet gösterilen spor dalları arasında bulunan yüzme sporuna, her kesimden sporcular ilgi göstererek Aksu Su Sporları Kulübüne katılımlar devam ediyor. Mağusa ve bölgesine hizmet veren Aksu Su Sporları Kulübünün yüzme ve diğer branşlara gönül vermiş sporcuları bir çatı altında toplamak, sporcular ile dayanışmayı, işbirliğini ve yardımlaşmayı sağlamak temel amaçları arasında yer alıyor.



Yüzme ve diğer su sporları branşlarında faaliyet göstererek sporcu yetiştirmek için yola çıkan Aksu Su Sporları Kulübü başkanı Mustafa Aksu, Mert Aksu, Kezban Aksu, Elda Altıoğlu eğitmen kadrosu yönetiminde küçükler ve her yaştaki yetişkinlerin spor yaptırarak yeteneklerini geliştirmek için antrenmanlar yanı sıra kursalar ve müsabakalar düzenleyerek gelişimlerini sağlamaya çalışılıyor. Ayrıca yüzme sporuna ilginin daha çok artması, sevilmesi, gelişimi sağlamak ve topluma daha çok sevdirmek amacı ile ilgili makamlar ile temas kurmak, yüzme sporunun geliştirilmesi içinde diğer kuruluşlar ve resmi makamlar ile temaslarda bulunarak iş birliği yapmak hedefleri arasında yer alıyor.



Yeni kurulmasına rağmen yaz ayları boyunca yoğun geçen kurslarda çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin gelişim kaydetmesi ile verim alınması ile ön plana çıkması ile birlikte Aksu Su Sporları Kulübü eğitmenlerini doğru adımlar ile ilerlemenin mutlu yaşanıyor. Aksu Su Sporları Kulübü her geçen gün yüzme eğitiminde alınan olumlu geri dönüşlerden dolayı da Mağusa ve bölge halkına yüzme havuzu tesisi yapımı konusunda olumlu adımlar atıldığı da vurgulandı.

Kış sezonu Eğitimleri Başladı

Aksu Su Sporları Kulübü süreklilik açısından yaz ayları yanı sıra kış ayalı içinde de yüzme ve diğer su sporları branşlarındaki faaliyetlerine 7 Kasım tarihinden itibaren Salamis Bay Resort Conti Hotel’deki havuzda deneyimli eğitimler eşliğinde küçükler ve her yaştaki yetişkinlerin katılımı ile antrenmanlar, kursalar ve müsabakalar düzenlemeye devam ediyor. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75