banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Zağlul MMA’ya Hazırlanıyor..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Şubat (2020) ayında düzenlecek olan MMA’ya (Karma Dövüş Sanatı) katılacak olan Cyprus Bull and Lion Spor Kulübü sporcusu Ahmet Zağlul organizasyon öncesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dünya ve Balkan dereceleri olan Avrupa şampiyonu Ekim "Reis" Özgüvenli, Kani Bilginaylar yönetiminde çalışmalara ara vermeden devam eden Ahmet Zağlul ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor.

En İyisini Yapacağım

Güreş kökenli sporcu Ahmet Zağlul yarışma öncesi yaptığı kısa açıklamada, son derece elit, donanımlı salonda çok değerli ve önemli hocalarla çalıştığına vurgu yaparak, pratik ve menatal çalışmaların devem ettiğini belirtti. Ülkemizde gerçekleştirilecek olan MMA’da (Karma Dövüş Sanatı) en iyisini yapmak için mücadele edeceğini belirten Ahmet Zağlul, hayalindeki fırsatları yakalayabilme adına canla başla çalışarak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi. Organizasyona katılımına maddi manevi destek olan Kemal Uçaner, Ersin Orkoz’a teşekkür eden Ahmet Zağlul, Ailelere de mesaj göndererek, Zihin ve Beden bütünlüğünü yaşamaları için çocuklarınızı Savunma Sanatlarına yazdırmaktan çekinmemelerin istedi.

Milli Takım İçin Umutluyum

MMA’ya (Karma Dövüş Sanatı) katılacak olan Cyprus Bull and Lion Spor Kulübü sporcusu Ahmet Zağlul’ü hazırlayan antrenörü Ekim "Reis" Özgüvenli antrenmanlarda 15 yıl önce Güreş’e birlikte başladığı, Güreş kökenli sporcusu Ahmet Zağlul'un yeteneği ve başarı hırsı hemen gözönüne serildiğini belirterek ikili istişarede Karma Dövüş Sanatları (MMA) branşında ilerlemeye karar verdiğini söyledi. Brazilian Jiu Jitsu branşında antramanları artırırken yer oyunlarını ileriye taşımayı hedefinde olduklarını belirten Ekim "Reis" Özgüvenli, haftada 3 gün Muay Thai çalışarak Ahmet'i olabildiğince hızlı ve yapıcı bir şekilde hazırladıklarını, MMA branşında Milli takım seçmelerinde başarılı olacağından çok umutlu olduğunu, Milli takıma seçildiği takdirde ise ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75