banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Ogan, Kemal Serpal’ı Ziyaret Etti..!
banner98

Nezaket ziyaretinde konuşan Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal, Kaymakamlık olarak Kamuya ait hali arazilerin tesisleşemeye yönelik yapılan müracaatları iyi değerlendirdikten sonra amaç uygu olarak kullanılması için gerekli girişimleri ve kolaylıkların sağlanacağını belirterek, doğru hamleler yaparak gençlerimizi sportif faaliyetler içerinde olmasının önemine dikkat çekti. Mağusa ve bölgesinin spor tesislerine ihtiyacı olduğunun bilinci içerisinde olduklarını, ekibi ile birlikte göreve geldiği günden beri işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini, belirlenen yerlere keşif yapılarak projelendirmek için çalışma başlatacaklarını söyledi. Serpal, Kaymakamlık olarak tüm derneklere yardımcı olmak için var olan imkanlar dahilinde destek olmaya çaba gösterdiklerini, Mağusa Spor Akademisi Derneğin de ihtiyaçlarının giderilmesi için yardımcı ve destek olmak için çaba göstereceklerini ifade etti.

KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan’da, yeni göreve gelen Kaymakam Kemal Serpal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, başarılar diledi. Derneğin faaliyet alanlarını ileriye yönelik hedef ve projesi hakkında bilgi veren başkan Ahmet Ogan, derneğin kurulduğu günden bugüne kadar büyüyüp gelişmeye devam ettiğini, yalnız futbol değil diğer branşlara yönelerek, Voleybol şubesinin de açarak sporcu ağlarının genişlediğine vurgu yaptı. Derneğin adı gibi Spor derneği olarak faaliyetleri artırarak sürdürmeye devam edeceklerini belirten Ahmet Ogan, büyüyen ve gelişen Derneğin ihtiyacı olan yer tahsisi içinde daha önceden girişimleri olduğuna vurgu yaparak yeni kaymakam Kemal Serpal’ı da bilgilendirdiklerini söyleyerek, derneğe verilen destekten doçlayı da Kemal Serpal’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dernek başkanı Ahmet Ogan ve yönetimi KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği’ne deste ve katkılarından dolayı Kemal Serpal’a teşekkür plaketi takdim etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75