banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Ağaoğlu’ndan Ziyaret..!
banner98

 




Ağaoğlu KKTC Golf Federasyonu sporcuları ile gündüz golf oynarken, akşam da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yemekte buluşup, KKTC ve Türkiye’deki yapılmasını planladıkları etkinliklerle ilgili görüşme imkânı buldular.


Yetkili: Ahmet Ağaoğlu’nu Ülkemizde Görmekten Mutluluk Duyduk


KKTC Golf Federasyonu Soner Yetkili, Ahmet Ağaoğlu’nu KKTC’de görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Federasyon olarak yeni yönetim kadrosunun belirlendiğine değinen Yetkili bu yeni yönetim ile birlikte golf sporunu nasıl daha ileriye götürebileceklerinin planlamasını yapmakta olduklarını belirtti. Golf sporunun ülkemizde çok güzel bir altyapısı olduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Yetkili, Ağaoğlu’na ziyaretleri için teşekkür etti.


Ağaoğlu:
Soner Yetkili ve Ekibine Başarılar Diledi


TC Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu KKTC Golf Federasyonu ile ikili görüşmeler yaparak önümüzdeki günlerde yapılmasını planladıkları konuları görüşme imkânı bulduklarını belirtti ve yönetime yeni gelen Soner Yetkili ve ekibine başarılar diledi. Ağaoğlu, 2018 yılında KKTC Golf Federasyonu ile beraber birçok konuda işbirliğine gideceklerine de dikkat çekerek, önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya geleceklerini söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75