banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Afrodisia 2015 Seyirci Özel Etabı ile Son Buluyor..!
banner98






Kale Boya, Magic Touch ve Era GPS’in sponsorluğunu yaptığı Afrodisia 2015 Rally-Raid mücadelesinde ikinci gün tamamlanırken kıyasıya çekişme devam etti. Yarışmacılar Kalecik ve Yeşilköy’e bulunan 3 özel etabın yanısıra Kumyalı ve Kuruova’da bulunan 2 açık etabı geçerek Kantara Gençlik kampında ikinci günü noktaladılar.


Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörlüğünü yaptığı yarışta ilk gün geçilen ve 60 kilometre ile rallinin en uzun etabı olma özelliğini taşıyan Beyaz etabının ardından dün de ekipler Ayfilon’da finişi yapılan 55 Kilometrelik Kırmızı etabını geçtiler.


Zorlu etaplar sonunda açıklanan geçici neticelere göre Ralli kategorisinde Hakan Sezerli – Okan Ahçıoğlu ikilisi ikinci günü ilk sırada, Musa Ersoy – Ramadan Kral ikilisi ikinci sırada ve Zühtü Cumalıgil – Günay Özmenek ikilisi üçüncü sırada tamamladılar.


Rallinin son gününde ise bugün ekipler Kantara’dan start alarak verilen kordinatların takip edileceği GPS etabını geçtikten sonra 12:30’da Aslanköy’de bulunan Kale Boya tesisleri yanında hazırlanan Seyirci Özel Etabını geçip finiş görecekler.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75