banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Tenis Liginde Final Zamanı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Adademir’den,  Akıncı’ya Teşekkür Ziyareti..!
banner98

 




Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ekin Adademir başkanlığında Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu’ndan bir heyeti kabul etti. Görüşmede konuşan Federasyon Başkanı Ekin Adademir, Şubat ayında Uluslararası Bisiklet Turunun 3.’sünü gerçekleştirdiklerini kaydetti ve Cumhurbaşkanı Akıncı’ya teşviki ile verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti.

Bisiklet turunun gelenekselleşmesi dileğini de ifade eden Adademir, turun kalıcılaşması ve ülke için kalıcı bir kazanç olmasını temenni etti. 

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da, Federasyonun başarılarının devamını diledi ve güzel bir olayın 3 kez tekrarlandıktan sonra arkasının geleceğini düşündüğünü kaydetti. Bisiklet turunun geleneksel olma yoluna girdiğini de belirten Akıncı, “Seneye inşallah 4.’sünü hep birlikte göreceğiz ve arkası kesilmeden devam edecek” diye konuştu.



Akıncı, bunun Kıbrıs Türk halkını dünyayla da buluşturan, tanıtımına katkıda bulunan güzel bir etkinlik olduğunu, dolayısıyla getirdiği faydanın çok yönlü olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Akıncı, bu tür organizasyonlara katkı yapmanın devletin ve Cumhurbaşkanlığı’nın en tabi görevleri arasında bulunduğunu da kaydetti.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen organizasyona 11 ülkeden 17 takımın katılmış ve yaklaşık 250 misafir KKTC’de ağırlanmıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75