banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

5.Tur Kuydul Anısına Yapıldı..!
banner98

Güçlü rakibi Özyalçın İnşaat Satranç Takımı karşısında haftanın en farklı galibiyetini alan BSW Holding Satranç Takımı hem haftanın takımı unvanını aldı. Hem turnuva başladığından bu yana en çok haftanın takımı olma başarısını gösteren, hem de sıralamadaki liderliğini pekiştiren takım oldu.

Liderin takipçileri olan Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı Satranç Takımı ile Kuydul Turan Satranç Takımları haftayı galip bitiren avantajlı takımlar oldu. Schindler Satranç Takımı’nın Girne Deniz Plaza gibi güçlü bir Satranç Takımını yenmesi haftanın sürprizi oldu. Beraberlikle yetinen Doğan Türk Birliği Satranç Takımı, Borucu Süt Ürünleri Satranç Takımı, Pia Bella Otel Satranç Takımı, Villaggio Templos Restaurant Satranç Takımları konumlarını koruyarak turnuvadaki iddialarını devam ettiren takımlar oldu. Haftayı yenik kapatan Girne Deniz Plaza Satranç Takımı, Magic Touch Satranç Takımı, Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı ve Özyalçın İnşaat Satranç Takımlarında umutlar haftaya kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75