banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2.Asya Kupası yapılıyor..!
banner98




Bu yıl 2.si düzenlenen “Asya Atlı Spor Country Kupası”, KKTC Binicilik Federasyonu çatısı altında ve Dumlupınar Türk Spor Kulübü ile Geçitkale Belediyesi ana sponsorluğunda 15 Ekim, Pazar günü saat 14.00’de Asya Atlı Spor Kulübü, Akova’da gerçekleşiyor. Kuzey Kıbrıs'ın dört bir yanından binicilik kulüplerinin katılımıyla gerçekleşecek olan engel atlama yarışmasında binicilik sporu meraklılarına keyif ve eğlence dolu bir gün yaşatmayı hedefleyen “KKTC Binicilik Federasyonu 2. Asya Atlı Spor Country Kupası”, 70 cm acemi parkuru ile başlayacak, mücadele dolu 85cm, 100cm ve Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez koşulacak 115cm parkurları ile devam edecek. Parkurlar sonrasında ise heyecan dolu ‘Kudret Yarışı’ gerçekleştirilecek. ‘En Şık Binici’ de dahil sürpriz özel ödüllerin de verileceği yarışmada festival tadında bir etkinlik olması planlanıyor. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75