banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

24 Saat Offroad, Basına Tanıtıldı..!
banner98

Gepaz Yapı Marketin ana sponsorluğunu üstlendiği 24 saat Offroad Yarışı basına tanıtıldı. Eziç Lefkoşa’da yapılan basın toplantısında; Kyrenia Off Road Derneği Başkanı Hakan Denizalp ile yönetim kurulu üyeleri Ramadan Uzun, Soyer Arseven ve Cem Aytaç, yarışmanın ana sponsoru Gepaz Yapı Market direktörü Salih Güllüelli, sponsorlardan Topline direktörü Veysel Kösen, yarışın sportif direktörlüğünü üstlenen Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu ve Yarışma Direktörü Mehmet Karzaoğlu hazır bulundu. Bu sene dördüncüsü yapılacak yarışla ilgili bilgiler verildi.

KYOFF Başkanı Hakan Denizalp yarışa katkı koyan sponsorlara ve destekçilere teşekkür ederken, Gepaz direktörü Salih Güllüelli güzel bir çalışma yapıldığını takip ettiklerini ve bu organizasyonun parçası olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Söz alan Topline direktörü Veysel Kösen ise güzel bir hafta sonu olmasını dilerken, yarışmacılara da Başarılar diledi. KKOK Başkanı Zeki Topcu ise; “ 5 yıldır sportif direktörlüğünü yaptığımız Rally-Raid yarışmalarının her birinde gerek sportif yönden gerekse teknik yönden çıtayı daha da yukarıları taşımaya çalışıyoruz. Ekip olarak yine çok çalıştık güzel bir organizasyon çıkaracağımıza inanıyorum.” dedi. Yarış direktörü Mehmet Karzaoğlu ise; “Yarışmanın isminin 24 saat olmasına karşın, Organizasyon olarak 50 kişilik bir ekiple 35 saate yakın aktif bir çalışma sergileyeceğiz. Her yarışımızda olduğu gibi yine Kıbrıs’ımızın saklı kalmış güzelliklerini yarışmacılarımızla buluşturmaya çalıştık. Sürprizlerle dolu bir yarışma güzergâhı hazırladık.” dedi.

Yaklaşık 500 kilometre yol kat edecekler

Bu yıl dördüncüsü yapılacak olan 24 Saat Offroad Yarışı, 30 Haziran Cumartesi günü 13.00’te Girne Kordon boyu Atatürk Büstü önünden start alacak. 24 saat verilecek mücadelelerin ardından 1 Temmuz 2018 Pazar günü yine 13.00’te aynı yerde sona erecek. Ralli, Raid ve Macera olmak üzere 3 ana kategori üzerinden yapılacak yarış yaklaşık 500 kilometrelik etaplardan oluşacak. Gepaz Yapı Market’in ana sponsorluğunda yapılacak yarışa; Topline, North Steel Homes, TPS, Sermet Benli Sigorta Acenteliği, Telsim Vodafone, Capital Radyo, Spor Dairesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı katkıda bulunuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75