banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

12. Kauko Cup’ın galibi Dr. Hasan Garabli..!
banner98

65 oyuncunun yer aldığı turnuva stableford formatında gerçekleşti ve turnuva sonucunda verilen ödüllerin kategorileri ise 1st net & The Kauko Cup, 2nd ve 3rd place, Best gross, Longest Drive, Best visitor ve Closest to the Pin oldu.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreni ve kokteyle, oyuncuların yanı sıra turnuvanın adını taşıyan Kauko Rastas’ın yakın arkadaşı ve İşadamı Markku Sarkamies başkanlığında, her yıl olduğu gibi Finlandiya’dan gelen özel bir ziyaretçi ve oyuncu grubu da yer aldı. Grup, Korineum Golf Kulübü Başkanı ve Direktör Dr. Günay Çerkez ile birlikte ödül törenine katıldı. Yapılan konuşmalarda turnuvanın ev sahibi olarak Dr. Günay Çerkez, tüm katılımcılara on ikinci kez düzenlenen turnuvaya katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ayrıca bu yıl turnuva ödül töreninin Markku Sarkamies ile birlikte önemli ziyaretçilerinden biri de Prof. Jala Makhzoumi idi.

Kuzey Kıbrıs’ta golf sahası açılması ile ilgili fikir sahibi isimlerden biri olan Prof. Mohammad Makhzoumi’nin kızı olan Beyrut Amerikan Üniversitesi öğretim üyesi aynı zamanda Kuzey Kıbrıstaki bitki örtüsü ile ilgili bir araştırma kitabı da bulunan Peyzaj Mimarı Prof. Jala Makhzoumi’de kısa bir konuşma yaparak eğer babası hayatta olsaydı Korineum Golf & Beach Resort ve Dr. Günay Çerkez’in yarattığı başarı ve görsel güzellikten çok mutlu olacağına inancını belirtti.

Konuşmaların ardından ödül töreni düzenlendi. Turnuvada ödül alan isimler ve puan sıralamaları ise şöyle:

Longest Drive Sandra Hussey

Closest to the pin Andy Guile 2,74 metre

Best Visitor Vince Newman 31 pts

3rd Place Garenth Griffihts 39 pts

2nd Place Julie Harrison 39 pts

Best gross Mustafa Sedat 28 pts

Winner Kauko Cup Dr. Hasan Garabli 44 pts

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75