banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1. Uluslararası Bisiklet turunda heyecan dorukta..!
banner98

 





Bisikletçiler, çam ormanlarının içinden Kuzey Kıbrıs'ın ünlü zirvesi 'Alev Kayası'na doğru tırmandı.Son kilometreler içinde öne çıkan iki isimden Brisasporlu Serkan Balkan, 4 saat 4 dakika 43 saniyelik derecesiyle birinciliği kazandı. İkinciliği tekerlek farkıyla Astana City'den Grigoriy Shtein elde ederken Brisaspor'dan Bulgar Georgo Georgiev Petrov, 4 saat 4 dakika 56'lık derecesiyle üçüncü oldu.

Genel klasman lideri değişmedi. Eflatun formayı, üçüncü ve son etapta da Kazak Ulusal takımı bisikletçisi Nikita Stalnov giyecek.Stalnov ayrıca, en iyi sprinter formasını da korumayı başardı.

 

TURUN EN İYİ TIRMANIŞÇISI BELLİ OLDU

Yarınki etapta tırmanış pirimi verilmeyeceği için ikinci günde geçilen iki tırmanış kapısıyla birlikte turun en iyi yokuşçusu Brisaspor'un Bulgar sporcusu Stefan Hristov Koychev oldu.

 

KUZEY KIBRIS GÜZELLİKLERİ MAYOSU DA SAHİBİNİ BULDU.

3. ve son günde Kuzey Kıbrıs Güzellikleri pirim noktası olmayacağı için bugün geçilen iki pirim kapısındaki puanları toplayan Basso Takımı’ndan Alman pedal EricSüssemilch turun Kuzey Kıbrıs Güzellikleri mayosunun sahibi oldu.

 

YARIN SON ETAP VE 'BİSİKLET FESTİVALİ'

1'inci Uluslarası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'nda YARIN(21 Şubat) son etap koşulacak. Sporcular, Lefkoşa merkezde oluşturulan 1,5 kilometrilik parkurda 40 tur atacak. Saat 13.30'da başlayacak mücadele öncesinde saat 09.30'da Yıldızlar Kategorisi Kriteryum Yarışı (1,5 km x 10 Tur) yapılacak.  Saat 11.00'de ise vatandaşlar, yarış parkurunda tur atma şansını yakalayacak. Halk sürüşüne katılmak isteyenler için, yarış alanında saat 10.30'a kadar kayıt yapılacak. Hediye çekilişleri, halk oyunları gösterileri festivale renk katacak.1. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu, tüm yarışların ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

1. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu’nda 320’si polis, 25’i zabıta olmak üzere toplam 460kişi, 63 araçve 24 motorize ekip görev yapıyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75