banner108
Öne Çıkanlar Cihangir baktı..! (0-2) Kemal teklif bekliyor..! Serdar Savim Hentbolda Kupa Canavarı GG.. (3832) Gönyeli
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni Sezon Planlaması Yapılıyor..!
banner98

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Yoğun geçen sezonda Atatürk Spor Salonunun kapalı olmasına rağmen büyük olumsuzluklar yaşanmamasını olumlu değerlendiren Federasyon yönetimimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda da kulüplerden ve basketbol camiasından geri bildirim alarak yeni sezon planlamasına başlayacak.

Öncelikle sezon boyunca basketbola emek veren kulüp yönetimleri, hakemler, antrenörler, oyuncular, basın kuruluşları ve basketbol severler beklentileri daha üst bir çıtaya yükseltmektedir.

KKTC Basketbol Federasyonu olarak yeni dönemde daha kaliteli bir basketbol sezonu yaşatabilmek en önemli amaçların başında gelmektedir.

Bu amaçla önceki sezon değerlendirme ve yeni sezon için fikir paylaşımı adına yapılacak kulüpler ile toplantıların vizyon paylaşımı için son derece önemli olarak değerlendirmekteyiz.

Son olarak 2018 – 2019 sezonu sonunda veya ileride herhangi bir sezon sonunda oynanan maçlarla ilgili alınan cezaların ne zaman uygulamaya gireceği hususunda ise Ceza Yönetmeliği Madde 21 incelendiğinde cezaların kararda belirtilen tarihten itibaren yürürlüğe gireceğini, sadece müsabakalardan men cezası verilen cezaların ilgili spor dalının faal olduğu sürelerden uygulanacağını, sezon sonuna isabet eden bu gibi cezaların bir sonraki sezona intikal ettiğini düzenlemekte olduğuna işaret eden KKTC Basketbol Federasyonu, Ceza Kurulu tarafından verilen müsabakalardan men cezası hariç olan kararlara ilişkin cezaların, karar tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini gereği üzerine tüm camianın ve kamuoyunun bilgilerine sunmaktadır.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75