banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ’nün Rakibi Fransızlar..!
banner98



YDÜ kadın basketbol takımı mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Euroleauge’de toplamda sadece 2 yenilgi alırken, oyuncuların form durumlarıyla da göz dolduruyor. Takımın yıldız oyun kurucusu Vandersloot Euroleague’de bugüne kadar sahaya çıktığı maçlarda 13.6 sayı, 7.8 asist, 5.1 ribaunt ortalamalarıyla oynarken, hem Euroleauge hem de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde asist kategorisinde ilk sırada bulunuyor. WNBA’de sergilediği performansla ABD Milli Takımı seçmelerine çağrılan McBride ise Euroleague’de elde ettiği 17.3 sayı ortalaması ile ligin en skorer ilk 3 oyuncusu arasında yer alıyor.                                                                                                                                                        

Zafer Kalaycıoğlu: “Hedefimiz Play-off’lara kalmak…”                                                     

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenötü Zafer Kalaycıoğlu, hedeflerinin play-off’lara kalmak olduğunu söyledi. İtalya’da Famila Schio gibi zorlu bir deplasmanda maçı kazanarak önemli engellerden birini geçtiklerini ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu, kendi sahalarındaki maçlara odaklanacaklarını söyledi. Euroleague’de Play-off sonrası final-four hedeflediklerini dile getiren Kalaycıoğlu, “Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için öncelikli odağımız kendi evimizdeki maçları kazanmak. Ardından da iki deplasman maçından da galibiyetle dönmek istiyoruz. Çalışmalarımızı haftalar ilerledikçe yoğunlaştırarak sürdüreceğiz. Önümüzde zorlu rakipler var ve mücadelesi yüksek maçlar bizleri bekliyor. Rakiplerimizin mücadelesine aynı şekilde cevap verebilmek için en iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Hem takım olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek hem de KKTC’nin sesi olarak yeni başarılar elde etmek istiyoruz. Yeni kupalar kazanmak için son ana kadar mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75